НОВИНИ

ВСИЧКО ПЪРВО Е КРАСИВО............................

Мило дете, на 15 септември за първи път ще прекрачиш прага на своето училище.И за да ти бъде още по-приятно и по-весело да се учиш, ти направих този сайт. Забавлявай се и учи по най-приятния  за тебе начин.На тези страници ще откриеш много весели и забавни игри, които ще те направят горд и доволен от себе си.

 

Играй и се забавлявай! Никога досега ученето не е било по-забавно!

 

 

                                     

 


Пресата за нас

Ваканция, здравей!

Сряда, 02 Юни 2010

Учениците от І "а" клас на НУ "Яне Сандански" град Разлог тържествено отбелязаха Денят на българската просвета и култура - 24 май с Годишно утро под надслов "Ваканция, здравей!"

Тържествено бяха връчени Удостоверенията за завършен първи клас от класния ръководител Мариана Хаджиева.


Децата рецитираха, пяха, решаваха кръстословица, която съдържаше въпроси от всички учебни предмети. Паралелно с урока, на мултимедия течеше презентация за живота на първокласниците през цялата учебна година. Презентацията бе подготвена от Мариана Кърджиева - възпитател в училището.


До родителите

Не сме забравили и вас, мили родители.Този сайт ще ви ориентира в нашата работа,  нашите постижения и срещи.Ще можете да задавате своите въпроси без да е необходимо да идвате до училище. Ще се опитам да ви насочвам към разрешаване на важни проблеми, свързани с възпитанието и обучението на нашите деца. Ще можете свободно да изразявате и вашето мнение по дадени въпроси.На добър час!

 

                                           

 


Поздравления

Поздравявам всички първокласници и техните родители със създаването на този забавен и полезен  сайт. Надявам се и вие, като мен, да изпитате удоволствие от използването му. Забавлявайте се и се учете, скъпи мои първолаци, за да порастете умни, способни и талантливи!

 


Пресата за нас

 

Фотонаблюдател


 Днес, 12 март 2010   32 прочита

 

Учениците от I “а” клас на НУ “Яне Сандански” в Разлог тържествено отбелязаха следбуквения период, посветен на “Приказното вълшебство на буквите”. Тържеството на буквите бе съпроводено с мултимедийна презентация, която показваше живота на класа от началото на учебната година досега. Специално за празника учениците от ХI “в” клас на ПГТХТ “Никола Стойчев” в Разлог изненадаха първокласниците със специално приготвена торта, украсена с букви.

Сценаристи на тържеството бяха класният ръководител Марияна Хаджиева, Мариана Кърджиева и музикалният ръководител Румяна Зарева.


За връзка

Мариана Кърджиева

GSM 0897961154


Важно!

Скъпи родители,

Препоръчвам на вашето внимание един много полезен сайт. В него са събрани задачи от математически състезания, олимпиади, матури през изминалите години за всички класове, както и верните отговори.

 

 

math-bg.com/